AWAS SIMBOL ZIONIS YAHUDI ADA DI SAJADAH ANDA

Gambar

Perhatikan GAOTU yang tergantung di logde Freemason di atas. Ada persamaan dengan gambar yang tergantung di sejadah di atas. Dan jika anda zoom gambar di logde Freemason tersebut, anda akan jumpa lambang bulan dan bintang di sisi jangka lukis. Ini membuktikan bahwa Zionis menggunakan lambang ini sebagai salah satu lambang mereka dan lambang ini bukanlah lambang agama Islam yang suci ini.

Di sini saya zoom kan gambar-gambar tersebut. Perhatikan lambang Bulan dan Bintang yang jelas kelihatan di sisi jangka lukis dan bandingkan GAOTU yang tergantung di sejadah dan di lodge.

Gambar

Sekali lagi bandingkan dengan sejadah dibawah ;

Gambar

Sejadah yang terdapat 3 ciri2 freemason yaitu : GAOTU (Great Architect of the

Universe), All Seeing Eye (mata) dan tiang Joachim Boaz

Inilah perancangan jahat Yahudi dan Nasrani yang ramai diantara kita tidak menyangka dan sadar. Mereka akan menjadikan KITA SESAT DALAM KEADAAN BERIMAN. Walaupun dengan perkara sekecil ini, mereka tetap menjalankan rancangan jahat mereka. Diharapkan kita semua lebih berhati-hati dan peka selepas kejadian ini dalam kehidupan sehari-hari.

“Banyak di antara Ahli kitab (Yahudi dan Nasrani) suka kalaulah kiranya mereka dapat mengembalikan kamu menjadi kafir setelah kamu beriman, karena dengki yang timbul dari diri mereka sendiri, sesudah nyata kepada mereka kebenaran (Islam).” Al-Baqarah 109

 
Gambar

Saya akan menguraikan beberapa istilah diatas yang berkemungkinan mengelirukan anda :

1) Freemason
Freemason dan Illuminati adalah cabang-cabang pertubuhan Dajal Laknatullah.Tiada bezanya di antara dua pertubuhan ini, keduanya menganut agama menyembah Iblis dan Syaitan, mengamalkan sihir dan memuja-muja mistik sesat (antaranya percaya kepada kuasa angka dan bentuk geometri). Namun freemason telah tampil seolah-olah sebuah pertumbuhan yang halal dan memperjuangkan kebajikan. Kini ahli mereka berada diseluruh dunia termasuk indonesia yang rata-rata anggota elit.

2) Lantai Hitam & Putih/Checkered Floor
Lantai yang digunakan dalam ritual freemasonry (berpetak hitam-putih)

3) Bulan dan Bintang
Biasa terdapat dalam logo dan simbol yang digunakan oleh freemasonry, dan turut digunakan didalam ritual penyembahan syaitan. Bulan dan bintang turut digunakan sebagai simbolik keislaman di kebanyakan negara termasuk negara tentangga malaysia (walaupun sebenarnya bukan logo Islam)

4) All seeing eye

– Simbolik/propoganda “The Hidden Hand/Dajjal” seperti yang tercetak dibelakang uang dollar U.S.

“Man tasyabbaha bi qaumin fahua minhum”.Bermaksud: Barangsiapa yang menyerupai sesuatu kaum, maka seseorang itu terdiri dari kalangan mereka iaitu kaum berkenaan).

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s